Voorbereiding - Reisverslag uit Hoofddorp, Nederland van Henk Lulf - WaarBenJij.nu Voorbereiding - Reisverslag uit Hoofddorp, Nederland van Henk Lulf - WaarBenJij.nu

Voorbereiding

Door: Anita & Henk

Blijf op de hoogte en volg Henk

27 Augustus 2008 | Nederland, Hoofddorp

We beginnen ons aardig op onze bijzondere trip voor te bereiden.
De injecties zijn gehaald, de reispapieren zijn binnen, de spullen die we meenemen, langzamerhand gesorteerd en gekocht.
We hebben echt beiden heel veel zin in deze bijzondere trip en zijn erg benieuwd wat het ons allemaal zal brengen.
Zondag vertrekken we 20.45 richting China om in Chengdu 2 dagen te acclimatiseren.
We hopen jullie een leuk reisverslag op deze site te kunnen geven.
Groetjes en hopelijk snel vanuit het verre een bericht.

• 28 Augustus 2008 - 07:24

Mariel:

heel veel plezier, geniet lekker samen en ik ga met veel plezier volgen waar jullie zitten.

liefs mariel

• 28 Augustus 2008 - 09:39

Hester:

Heel veel plezier, geniet er van en van elkaar!!

groetjes Hester

• 28 Augustus 2008 - 11:55

Karin D,chem:

Lieve (niet zo lief als Anita) Henk, ik wens jullie samen de tijd van je leven en maak er iets onvergetelijks, moois van. Ik ben benieuwd naar jullie verslagen. Succes met inpakken en een goeie reis! Dikke kus van mij!

• 28 Augustus 2008 - 14:33

Winnie:

fijne tijd

• 28 Augustus 2008 - 19:28

Magda:

Henk en Anita, ik wens jullie een heeel prettige reis en zorg, heeel goed voormekaar.

Dikke kus voor jullie.

magda

• 29 Augustus 2008 - 11:10

Ria Schreuder:

heel veel plezier ik hoop dat het mijn ook nog eens zal lukken lief s ria

• 29 Augustus 2008 - 12:24

Flora & Nathalie:

Het is jullie van harte gegund. Een hele fijne vakantie en we volgen deze reis zeker via deze site.
    ps Als Anita je maar lief vindt toch haha

• 29 Augustus 2008 - 16:56

Peter, Marjo & Joost:

Hoi Henk en Anita,

Wat leuk, weer op reis. Bedankt dat je ons hebt gemailed over deze website. Wij kijken alle drie er naar uit om jullie reis te volgen!

Peter, Marjo & Joost Blom.

P.S: Maarten is vast weer jaloers!

• 30 Augustus 2008 - 06:46

Dirk:

Heel veel plezier met jullie vakantie en je zal nu wel geen last hebben van hagelbuien.
    groet Dirk en Bernie

• 30 Augustus 2008 - 20:09

Corrie.:

Een hele mooie inspirende reis gewenst ,
    Ben erg benieuwd naar de foto`s en verhalen .
    Een hele fijne tijd .
    Groet Corrie.

• 31 Augustus 2008 - 09:10

Hellen En Ton:

Heeeeeel veeeeel plezier en geniet van deze hele bijzondere reis.

dikke kus en groetjes

• 31 Augustus 2008 - 10:28

Annemieke:

Gewoon doorgaan met ademhalen daarboven! Heel veel plezier en ontspanning!Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen aldaar. Groetjes, Annemieke

• 01 September 2008 - 12:38

Els:

Heel veel plezier samen.
    We zijn natuurlijk weer zeer benieuwd naar jullie verhalen en foto's. We houden de site in de gaten.

groetjes,ronald en els

• 01 September 2008 - 15:49

Radha:

Heeey Gekkie en Anita,

Ik ben al terug van India, heb erug leuk gehad en weer teveel geshopt, Hoop dat jullie ook zo genieten in India net als ik. Drink niet teveel koffie anders zit je net als ik halvemiddag op de wc hahahaha, geniet ervan tot gauw doeiiii xxx
    Liefs Ra

• 01 September 2008 - 20:02

Cora:

Hoi Anita,

Ben je een beetje aan het genieten? Viel de reis mee was je niet te zenuwachtig? Gr. aan Henk

X Cora

• 03 September 2008 - 07:08

Peter:

Ik wens jullie een hele fijn en leerzame vakantie toe.

Groeten.

• 03 September 2008 - 12:10

Hans En Maaike:

We zullen jullie reis weer met grote belangstelling volgen. Net als vorige keer. Wie weet waar dit enthousiasme weer toe leidt. Veel plezier.